't Venose Skutien VN66

Rabobank ClubSupport

Bericht van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Stichting 't Venose Skutien
Bestedingsdoel: Het in de vaart houden van de VN66
Bedrag: € 450,75

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Speciaal voor Stichting 't Venose Skutien hebben we een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande oranje button en deel de video via jullie website, social media of WhatsApp.
Bekijk hier jouw video
Maak kans op een verdubbeling van jouw cheque Help je mee het bedrag op de cheque voor jouw club te verdubbelen? Hoe werkt het? Laat iedereen zien hoe blij je bent met de cheque voor jouw club of vereniging. Dit doe je door een feestelijke foto, filmpje of iets anders leuks te delen op social media. Zorg dat de post openbaar is, zodat ook wij het bericht kunnen zien. En gebruik de hashtag: #ACTIERCS-MSS. De winnaar met de leukste, gekste of meest ludieke post ontvangt een verdubbeling van de cheque met maximaal € 2.500,-. Voorwaarden: - De actie loopt van 7 t/m 22 november; - Alleen aangemelde verenigingen of stichtingen kunnen deelnemen; - Maximum bedrag van 2.500,-; - Posts worden openbaar geplaatst; - Gebruik de hashtag: #ACTIERCS-MSS - Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wij wensen Stichting 't Venose Skutien veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland