't Venose Skutien VN66

Verhuur


Gezellig een dag of weekend uitwaaien.

De VN66 is te huur voor dagtochten vanuit de thuishaven Vollenhove.
U kunt de botter huren met een tweekoppige bemanning en er mogen maximaal 12 gasten mee. De VN66 is uitermate geschikt voor uitstapjes met personeel, teambuilding en relatiemarketing, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje of familie-uitje.
Eten en drinken aan boord kunt u zelf verzorgen. Eventuele catering is mogelijk. Voor botterverhuur vanuit Vollenhove bent u bij ons aan het juiste adres!

Vaarmogelijkheden:
U kunt vanuit Vollenhove naar het Zwartemeer of Ketelmeer, maar u kunt ook via Blokzijl of Zwartsluis naar de Beulakerwijde; het zogenaamde "rondje Beulaker".

Vaarten/tochten: (max. 12 passagiers)
** avondvaart, duur ca 1,5 uur,
De Voorst - Kadoelen
** middagtocht, duur ca 2-3 uur,
Blokzijl en terug.
** halve dagtocht, duur ca 4 uur,
De Voorst – Kadoelen - Zwartsluis en terug
** dagtocht, duur 6-8 uur,
rondje Beulakerwiede


Voor informatie over verhuur van de botter kunt u contact met ons opnemen, via het onderstaande telefoonnummer of via e-mail. De opbrengsten van de verhuur van de botter worden gebruikt om het schip in de vaart te houden.

Voorzieningen

De indeling van de botter is eenvoudig; een grote diepe kuip en onder het voordek (de plecht) een ruim en gezellig vooronder. Vanwege de diepe kuip is de botter uitermate kindvriendelijk. Onder zeil heeft de botter nauwelijks last van golfslag; ook bij veel wind blijft het schip heel stabiel in het water liggen. Door deze eigenschappen is het heel comfortabel zeilen met een botter, ook als er veel mensen meevaren.


Hoe zeilt dat nou?

De VN66 zeilt fantastisch. Hij ziet er misschien uit als een nogal log schip, maar eenmaal onder zeil is het tegendeel waar. De botter is gevoelig voor trim en roer, gaat gemakkelijk overstag en vaart relatief hoog aan de wind. Kortom, zeilen met deze botter is zeilen op een echt zeilschip.
Wilt u dus op een originele manier een gezellige, sportieve, maar ook comfortabele zeildag doorbrengen, dan is de VN66 het aangewezen schip.
U bent altijd welkom aan boord!

Wilt u inlichtingen over verhuur en/of een tocht boeken, of hebt u andere vragen of opmerkingen?

Postadres voor boekingen, vaarten en/of evenementen:
Boekingen VN66
Achter de Hare 8
8325 EL Vollenhove
Tel: 06-57599972
E-mail:
boekingen@venoseskutien.nl

Voor prijzen: Het huren van de VN66

Wilt u sponsor worden?
Ook dat kan, hiervoor geldt een aparte regeling.